000
Zile
00
Ore
00
Min.
00
Sec.
Înscrie-te acum
Evenimentul începe în:

Evenimentul gastronomic de referință al industriei ospitalității din România

Top Culinary Trends este dedicat profesioniștilor, celor ce recunosc puterea informației, prezentând ultimele tendințe din gastronomie și industria ospitalității

Din 2020, Top Culinary Trends are două ediții pe an, una de primăvară și una de toamnă, o inițiativă rezultată din dorința profesioniștilor din horeca de a impartasi experiențe, de a se upgrada intens și continuu, pentru a face față unei piețe aflată într-o perpetuă schimbare.

Descoperă cel mai important eveniment al industriei ospitalității

Top Culinary Trends este cel mai mare eveniment culinar business-to-business din România.

Dedicat bucătăriei profesionale, conceptul interactiv al evenimentului include zonă de expo, workshopuri, seminarii și demonstrații culinare.

Evenimentul reprezintă oportunități pentru networking și întâlniri cu speakeri de valoare, dar și ocazii pentru schimburi de idei și identificarea soluțiilor la problemele actuale ale ospitalității.

Seminarii, demonstrații, expo, networking

Experiența Top Culinary Trends te inspiră și îți dezvoltă afacerea din domeniul ospitalității. Câteva selecții din zona de conținut a acestuia:

 • Chef Style - cum ajungi să-ți definești propriul stil și ce tip de experiențe te ajută să evoluezi
 • Allergen Free - este pregătită piața locală să răspundă nevoilor consumatorilor cu alergii?
 • În căutarea identității culinare;
 • Tehnologia, factorul X al bucătăriei moderne;
 • Gastronomia, de la pasiune la afacere și viceversa;
 • Infuzie de legislație pentru un business sănătos;
 • Resursa umană, noi idei de management;
 • Inovații, soluții și trend-uri în gastronomie.
<

Ai un loc rezervat în audiență

Dacă activezi în industria ospitalității și ești:

 • Proprietar de locație horeca
 • Manager de locație horeca
 • Manager de achiziții
 • Chef
 • Pastry Chef
 • Consultant
 • Furnizor de produse și servicii
<

Ce spun participanții despre Top Culinary Trends

Mă bucur să văd aici atât de multe personalități din industria locală și cred că numai prin astfel de evenimente, cum este Top Culinary Trends, putem să depășim pragul în care suntem blocați acum și să atingem un nou stadiu al evoluției gastronomice. Discuția a fost foarte productivă și a reușit să ofere o imagine de ansamblu despre ceea ce se înntâmplă în industria horeca la momentul actual.
Radu - Ionescu, Kaiamo
Radu Ionescu
Chef
Kaiamo
Cred că impactul Top Culinary Trends în industria horeca este foarte mare. Este un proiect foarte bine început, ajuns acum la a cincea ediție, și mă bucur mult că s-a luat în discuție partea de alergeni, alergii alimentare și intoleranțe. Este un subiect nou, care va lua amploare tot mai mult și cred că toți din breasla mea trebuie să știe cum să se descurce în astfel de situații.
Nicolae - Lică, JW Marriott Grand Hotel Bucharest
Nicolae Lică
Chef
JW Marriott Grand Hotel Bucharest
Top Culinary Trends încearcă să dezvolte gastronomia românească cu profesioniști, iar acest lucru este foarte important, altfel nu ar putea exista evoluție. Cred că bucătarii au nevoie de evenimente de acest gen, ca să se unească și să împărtășească idei noi. Este un schimb de experiență între profesioniști, foarte util. E foarte greu să aduci bucătarii într-un singur loc, iar voi ați reușit.
Nico - Lontraș, Rare Food Services
Nico Lontraș
Chef
Rare Food Services
Este prima dată când vin la eveniment și, din câte îmi pot da seama, există un interes foarte mare pentru Top Culinary Trends, iar acest lucru nu poate să fie decât de bine. E foarte important să ieșim din bucătărie, să ne întâlnim, să ne cunoaștem și să facem schimb de idei și de rețete. De la an la an, prioritățile industriei se schimbă și tocmai de aceea astfel de inițiative sunt bine primite de bucătari.
Adrian - Hădean, Meatic
Adrian Hădean
Chef
Meatic
Lucrez în breaslă de peste 25 de ani și nu am mai văzut un alt eveniment, cum este Top Culinary Trends, care să adune atâția bucătari din diverse regiuni ale țării la un loc. Bucătarii vin cu „sete” de informații, iar eu chiar îmi doresc ca fiecare dintre ei să se ducă acasă și să încerce ceva din ce am prezentat noi la demo cooking.
Ioan - Florescu, Hotel Belvedere Brașov
Ioan Florescu
Chef
Hotel Belvedere Brașov
Cred că este pentru prima oară când vin la Top Culinary Trends. Dar știu că este un eveniment de succes, din ce am aflat de la colegii mei care au mai participat și în anii trecuți. Sunt impresionat de numărul mare de participanți și de interesul pe care îl au pentru a dezvolta gastronomia românească.
Daniel - Mischie, City Grill
Daniel Mischie
CEO
City Grill
Având în vedere că suntem la prima ediție a Top Culinary Trends și sunt prezenți aici peste 150 de bucătari din România, mi se pare minunat. Trebuie să începem să devenim mai uniți și nu o putem face decât dacă ne întâlnim și facem schimb de păreri, de experiențe, iar asta ne ajută să ne dezvoltăm ca profesioniști.
Ciprian - Zobuian,
Ciprian Zobuian
Pastry Chef
Impresia mea este una foarte bună, mai ales pentru prima ediție a unui eveniment de o asemenea amploare. Trebuia să se facă așa ceva, pentru a ridica nivelul gastronomiei din țara noastră. Este foarte important ca tânăra generație, bucătarii profesioniști și amatori să vină la Top Culinary Trends și să vadă lucruri noi.
Joseph - Hadad, Joseph Restaurant & Caju
Joseph Hadad
Chef
Joseph Restaurant & Caju

Participă. Degustă. Testează. Inspiră-te.
Socializează. Dezvoltă-ți afacerea.

Parteneri

Dr. Oetker
Bardezzi
Selgros
Chateau Valvis
Tazz
Aqua Carpatica

Parteneri media

Gastro Art
Vinul ro
VIPstyle