Evenimentul gastronomic de referință al industriei ospitalității din România
Top Culinary Trends este dedicat profesioniștilor, celor ce recunosc puterea informației, prezentând ultimele tendințe din gastronomie și industria ospitalității
Din 2020, Top Culinary Trends are două ediții pe an, una de primăvară și una de toamnă, o inițiativă rezultată din dorința profesioniștilor din horeca de a impartasi experiențe, de a se upgrada intens și continuu, pentru a face față unei piețe aflată într-o perpetuă schimbare.
Descoperă cel mai important eveniment al industriei ospitalității
Top Culinary Trends este cel mai mare eveniment culinar business-to-business din România.
Dedicat bucătăriei profesionale, conceptul interactiv al evenimentului include zonă de expo, workshopuri, seminarii și demonstrații culinare.
Evenimentul reprezintă oportunități pentru networking și întâlniri cu speakeri de valoare, dar și ocazii pentru schimburi de idei și identificarea soluțiilor la problemele actuale ale ospitalității.
Seminarii, demonstrații, expo, networking
Experiența Top Culinary Trends te inspiră și îți dezvoltă afacerea din domeniul ospitalității. Câteva selecții din zona de conținut a acestuia:
Chef Style - cum ajungi să-ți definești propriul stil și ce tip de experiențe te ajută să evoluezi
Allergen Free - este pregătită piața locală să răspundă nevoilor consumatorilor cu alergii?
În căutarea identității culinare;
Tehnologia, factorul X al bucătăriei moderne;
Gastronomia, de la pasiune la afacere și viceversa;