000
Zile
00
Ore
00
Min.
00
Sec.
Înscrie-te acum
Evenimentul începe în:

Programul evenimentului

TOP CULINARY TRENDS ediția a VI-a

11 iunie 2020, Hotel Radisson Blu Bucharest

08.30
09.30
Înregistrarea participanților
09.30
10.15
Demonstrație culinară
10.15
11.15
Seminar Brand(ing) în gastronomie - Alegerea de a fi vizibil
11.15
11.45
Pauză de cafea
11.45
12.30
Demonstrație culinară
12.30
13.15
Demonstrație culinară
13.15
14.15
Prânz în restaurantul hotelului
14.15
15.15
Seminar Chef`s touch - Știința din bucătărie
15.15
16.00
Demonstrație culinară
16.00
16.45
Demonstrație culinară
16.45
17.00
Închiderea evenimentului

Sponsori

Selgros
Dr. Oetker
PPD
Eisberg
Team Fresh
Fresco
Ad Production
Bloemen International

Parteneri media

Gastro Art
Rappel
Vinul ro
VIPstyle