000
Zile
00
Ore
00
Min.
00
Sec.
Înscrie-te acum
Evenimentul începe în:

Speakeri și demonstrații culinare

Panel - Forța de muncă post-pandemie: Provocări și soluții

Forța de muncă a reprezentat dintotdeauna una dintre pricipalele provocări ale industriei HoReCa. Probleme precum deficitul de personal, la nivel general, și lipsa personalului calificat, existente încă dinainte de declanșarea pandemiei, au devenit în prezent acute.

În urma disponibilizărilor și închiderilor temporare sau definitive ale unor locații în ultimii doi ani, mulți dintre anagajați s-au reorientat către alte industrii sau au plecat în străinătate. Astfel, există riscul ca anumite hoteluri, restaurante, baruri, cafenele, cofetării etc. să nu poată funcționa la capacitate maximă din cauza lipsei de personal. Așadar, în acest moment, presiunea este uriașă. Cum fac față operatorii HoReCa și ce soluții au identificat pentru a suplini forța de muncă?

Dragoș - fondator,  Next Root Management Systems
Dragoș Panait
fondator
Next Root Management Systems
Georgeta - senior consultant, winsedswiss, Hotel Administration Trainer, ohma
Georgeta Grecu
senior consultant, winsedswiss
Hotel Administration Trainer, ohma
Sabin - fondator, Wu Xing România
Sabin Cernea
fondator
Wu Xing România
Raluca - Partener Global Employer Services, Deloitte Tax & Talent Partner Deloitte România
Raluca Bontaș
Partener Global Employer Services
Deloitte Tax & Talent Partner Deloitte România
Daniel - CEO, City Grill
Daniel Mischie
CEO
City Grill

Table talk session – Știința din bucătărie și gastronomia sustenabilă

Risipa alimentară a devenit o problemă stringentă la nivelul întregului ecosistem, de la marile companii ce activează în industria foodservice până la consumatorii finali. Folosirea responsabilă a tuturor resurselor, simplitatea conștientă tradusă atât prin renunțarea la aprovizionarea în exces cât și prin crearea unor porții de mâncare echilibrate, precum și utilizarea ingredientelor locale sunt doar câteva dintre principalele direcții urmate de restaurantele ce mizează pe sustenabilitate. Invitații celor trei sesiuni de discuții vor oferi perspectiva proprie asupra beneficiilor rezultate în urma implementării principiilor „zero waste”, atât la nivel creativ cât și la nivelul eficientizării costurilor. De asemenea, vor vorbi despre promovarea gastronomiei locale și colaborările cu chefi locali, dar și despre schimbările apărute în tendințele de consum pe parcursul ultimilor doi ani.

Oana - co-owner & chef, Bistro de l`Arte
Oana Coantă
co-owner & chef
Bistro de l`Arte
Alex - owner & chef, NOUA Restaurant
Alex Petricean
owner & chef
NOUA Restaurant
Cătălin - head of sales, Tazz
Cătălin Gealapu
head of sales
Tazz

Demonstrații culinare

Sesiunile interactive de demo cooking urmăresc cele mai noi trendințe din gastronomie aplicate în restaurantele românești. Chefii invitați vin cu inspirație și soluții practice, în scopul promovării schimbului de idei și experiență între profesioniști.

Cristian - chef & founder, Hospitality Culinary Academy
Cristian Dumitru
chef & founder
Hospitality Culinary Academy

4-HANDS LIVE DEMO

Raul - chef & owner, Restaurant Rădăcini
Raul Vidican
chef & owner
Restaurant Rădăcini
Răzvan - chef & co-owner, Beautyfood
Răzvan Mangu
chef & co-owner
Beautyfood

Moderatorii evenimentului: Carmen Ionescu, editor in chief TrendsHRB și Cezar Munteanu, consultant de specialitate în industriile horeca și alimentară

moderator Top Culinary Trends

Parteneri

Dr. Oetker
Bardezzi
Selgros
Chateau Valvis
Tazz
Aqua Carpatica

Parteneri media

Gastro Art
Vinul ro
VIPstyle