000
Zile
00
Ore
00
Min.
00
Sec.
Înscrie-te acum
Evenimentul începe în:

Speakeri și demonstrații culinare

Seminarii

Brand(ing) în gastronomie - Alegerea de a fi vizibil

Cât de necesară este construirea unui brand personal pentru un chef? Cum influențează brandul personal o carieră în domeniul gastronomic? Premiile din domeniu - recunoaștere și beneficii. Cât de importantă ar fi existența unui brand gastronomic de regiune sau de țară? Cum îl creezi și care ar fi cele mai eficiente metode de promovare?

Sonia - managing partner, Comm'ON Branding Lab
Sonia Nechifor
managing partner
Comm'ON Branding Lab
Cosmin - editor & co-owner, Blid - locantă românească
Cosmin Dragomir
editor & co-owner
Blid - locantă românească
Maria - general manager, Talentivity
Maria Apostol
general manager
Talentivity

Chef`s touch - știința din bucătărie

Amprenta personală, simplitatea conștientă, utilizarea ingredientelor locale și folosirea responsabilă a tuturor resurselor sunt printre principalele tendințe ale momentului în gastronomie. Acestea sunt completate de anumite tehnici de gătire și de pregătirea ingredientelor în diferite moduri, tradiționale sau moderne.

Alex - co-owner & head chef, Anika Restaurant
Alex Dumitru
co-owner & head chef
Anika Restaurant
Mădălina - owner & head chef, Szikra, Sfântu Gheorghe
Mădălina Santa
owner & head chef
Szikra, Sfântu Gheorghe
Daniel - head chef, Restaurant MAIZE
Daniel Pălici
head chef
Restaurant MAIZE

Demonstrații culinare

Top Culinary Trends aduce pe scenă și cu ocazia acestei ediții invitați recunoscuți în domeniul gastronomiei ce vor împărtăși participanților atât din măiestria lor practică, dar și tendințe culinare.

Sponsori

Selgros
Dr. Oetker
PPD
Eisberg
Team Fresh
Fresco
Ad Production
Bloemen International

Parteneri media

Gastro Art
Rappel
Vinul ro
VIPstyle